начало

Извеждане на изискването за изясняване на последиците от действието на Правото на ЕС през крайъгълната 2021 г. Извеждане на изискването за изясняване на последиците от действието на Правото на ЕС през крайъгълната 2021 г.

Разпит по делегация

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разпит по делегация

Мнениеот danielplamenov » 01 Мар 2021, 10:44

Здравейте,

Получих призовка за явяване като свидетел по досъдебно производство по описа на ОДМВР, като съм призован да давам показания в друг град, който е на около 45км. от мястото където живея. Звъннах на разследващия полицай с молба да ме разпита по делегация, но ми отказа, без да ми даде причина за отказа.

Имам ли право да настоявам да бъда разпитам по делегация и мога ли да разпита да присъства мой адвокат?
danielplamenov
Нов потребител

Re: Разпит по делегация

Мнениеот kpts_ » 01 Мар 2021, 16:36

Нямата право да настоявате за разпит по делегация.
Имате право да се явите с адвокат.
kpts_
Потребител

Назад към Общи дискусии