начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Проблеми с ЕПЕП

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.

Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот dimist » 10 Фев 2025, 12:35

Здравейте, колеги
При опит да вляза в ЕПЕП , ми изписва "Моля, поставете валиден сертификат". Електронния подпис е наред, влизам в ЕПЗЕУ, както и в ССЕВ. При опит за връзка от приложения панел за писма, ми изписва "Грешка" и не мога да го поставя като въпрос. Няма и телефон за техническа поддръжка. Някой знае ли какво става?
dimist
Потребител

Re: Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот gerda » 10 Фев 2025, 13:34

днес ...до момента 12:20 ( и от сутринта ) системата ЕПЕП не работи. писах мейл до тях- не ми отговарят. ето мейл на сътрудник v.vasilev@vss.justice.bg и телефон Тел: 02/93 04 333
gerda
Нов потребител

Re: Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот hristev » 10 Фев 2025, 14:31

Без проблем влизам от 8:30 тази стуртин, до 10:05 -през компюръра, като до 11 без затруднения влизах през телефонното приложение.

Може би е локален проблем.

Когато имам този проблем или рестартирам компютъра, или влизам през друг бролзер.
hristev
Потребител

Назад към e-Government